O Nama

Shopping Center Solutions Serbia doo (SCSS CORP) je međunarodna kompanija koja pruža konsultantske usluge u oblasti nekretnina.

Naša kompanija pruža čitav spektar visoko kvalitetnih usluga pomoću tima iskusnih profesionalaca. Pokrivamo sve aspekte transakcija, investicija i upravljanja pojedinačnim, kao i širokim portfoliom nekretnina.

Pružamo usluge fizičkim licima i organizacijama u javnom i privatnom sektoru radi maksimizacije vrednosti nekretnina.

Kompanija poseduje jedinstvenu kombinaciju lokalnog i međunarodnog iskustva. SCSS CORP pokriva sve aspekte konsultantskih usluga u oblasti nekretnina, razvojnog menadžmenta i investiranja, za pojedinačne nekretnine, kao i za velike portfolie.

Naglašavamo da imamo veliku mrežu saradnika (eksperata u više oblasti) na domaćem tržištu. SCSS CORP, sa svojim ekspertskim timom, pokriva celu teritoriju Republike Srbije, kao i zemlje iz okruženja, koje dopunjuju naše operacije sa lokalnim iskustvom i poznavanjem lokalnog tržišta.

Posedujemo sve neophodne domaće licence, kao i MRICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) licencu, koja nam omogućava da poslujemo i u zemljama regiona.


Klijenti


Preuzimanja

Ovde možete preuzeti profil naše kompanije u obliku PowerPoint prezentacije.